Szabolcs esete az egyenlőségterrorral

http://ellenforradalmar.blogspot.hu/2016/05/szabolcs-esete-az-egyenlosegterrorral.html
„A down szindrómás fiatalembert kitiltották a konditeremből.” – harsogja a legtöbb liberális médium. A tulajdonos hiába mondja, hogy hazugságok terjednek az ügyről, az újságírókat sem ez, sem az esélyegyenlőség nem érdekli, csak az olcsó likeokra és a magas nézettségre fáj a foguk. Ezért az sem túl nagy ár nekik, ha valakinek tönkreteszik a vállalkozását. Mi is történt valójában? Tanulságos történet következik a liberális médiaterror működéséről.
  

Attila, (a down szindrómás fiatalember) szülei felkeresték az edzőterem tulajdonosát, hogy foglalkozzon fiukkal, aki rendkívül túlsúlyos és ezért mozgásra van szüksége. Az edző megismerkedve Attilával egy könnyebb, lassan felépített kardio-mozgást javasolt, hangsúlyozva, hogy emellett egy diéta elkezdése is javítaná az egészségi állapotát. Az "együttműködés" úgy kezdődött, hogy a diéta már eleve kikerült a tervből. A teremtulajdonos belement így is és vállalta az edzéseket, segített Attilának. Amíg a futópadon és a biciklin maradt nem is volt semmi probléma (hiszen a saját igényeinek megfelelően edzett), ám kedvet kapott a többi gép használatához is.

A súlyzós edzésnek az edző szakmai véleménye szerint semmi értelme nem volt, de korlátozott mértékben - elkerülendő a túlzott terhelést - belement, hogy más eszközöket is használjon. Hamar be kellett látnia, hogy ez a döntés kockázatokat rejt magában. A saját fiukra felügyelő szülőknek nincs megfelelő szakedzői képesítése, így nem tudják helyesen megítélni a helyzetet, míg ha a fokozottabb felügyeletet igénylő Attila lesérül akkor az a teremtulajdonos felelőssége lesz aki odaengedte a gépekhez. 

Ezért Szabolcs, (a tulajdonos) jelezte a szülők felé, hogy más megoldást kell találni a megfelelő egészséges mozgás eléréséhez. A szülők ezt diszkriminációnak minősítették (sic!), de tudomásul vették és megköszönve az addigi segítőkészséget elmentek. 

Másnap reggel a liberális tömegmédiumok össztüzet zúdítottak az edzőteremre és tulajdonosára. "Felháborító! Kitiltották a Down-szindrómás fiút egy budapesti konditeremből"-méltatlankodott a Blikk. A HVG is sietve csatlakozott a támadáshoz. Az elmaradhatatlan 444 és az Index is "kitiltásról" beszélt, ami durva és lelkiismeretlen torzítás a tényeken. Az Index a lejáratókampány közepette már módosította a "kitiltották"-ot "elküldték"-re. (Lásd az alábbi url-t)


Az említett orgánumok olvasói közül sokan őrjöngve kezdték követelni a teremtulajdonos fejét tálcán. Nem csak azért kell erről írnunk, hogy senkinek se lehessen minden további nélkül a becsületébe gázolni. Többről van szó, mint Attiláról, Szabolcsról, vagy a konditeremről. 

Az egész médiafelhajtás lényege az egyenlőség agresszív követelése volt egy olyan helyzetben, amelyben egyáltalán nem erről van szó.

  • Nem számít, hogy Attila lesérül-e.
  • Nem számít, hogy Szabolcsot felelősségre vonják-e. 
  • Az se számít, hogy hazudunk-e róla és a vállalkozását tiporjuk a médiában. 
  • Az se, számít, hogy szó sincs diszkriminációról.

A szakértő véleménye senkit nem érdekel. A botrány érdekesebb. Több like-ot hoz.

"Itt az alkalom - csapja össze a kezét boldogan minden liberális főszerkesztő -, hogy újra diszkriminációról beszéljünk és az egyenlőségről alkotott rögeszméinket mindenkin áttaposva érvényesítsük! Ez a sztori tökéletes, hozzátok le akkor is, ha nem így történt."

Ez a történet az egyenlőségterrorról szól. Arról a forradalmi folyamatról, ami minden tekintély megdöntése után új prédára veti magát. A legalapvetőbb fogalmainkat relativizálják a '68-as generáció szellemiségén nevelkedett véleményformálók. 

Nincs többé férfi és nő, felnőtt és gyerek... Minden relatív. Nincs egészséges és beteg sem. A sérültek is eddzenek csak a fekvőpadon! Emeljenek csak súlyt bátran, hiszen joguk van hozzá! Káros az egészségükre? Ugyan már, jogállamban élünk, micsoda fasisztoid diszkrimináció ez! Ha közben netán lesérülnek, akkor ez csak kis áldozat a civilizációs örökségünk ellen vívott szellemi háborúban, amit a liberálisok tűzön vízen át a végső győzelmükig akarnak vívni.

Ne hagyjuk!

Megjegyzések

  1. Már akkor megdöbbentem, amikor a kövér gyereket az ő szellemi állapotában, ami koordinálatlan mozgással is jár, edzőterembe vitték.
    Ez az egész (feltételezve, hogy nem provokáció volt valamely ellentábortól) hajmeresztő szülői tudatlanságra vall.
    Tisztelet Szabolcsnak, hogy megkísérelte a lehetetlent, és vigyázott a szerencsétlen gyerekre! Ha a szülei valóban akkora barmok, mint amekkorának tűnnek a történettől függetlenül csupán azzal, hogy ilyen helyen akarják lefogyasztani a mozgáshiánytól elhájasodott beteget, akkor nem alkalmasak a nevelésére. Ami pedig a médiahuszárok szenzációéhes baromságát illeti, nem vagyok meglepve, hiszen anyanyelvünket sem ismerik. Nem lehet véletlen, hogy hírnévrontásba kezd egy hülye, ha kiderül róla szellemi állapota.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szülők jóhiszeműsége is kétséges - ez tény - de nem is ez a legnagyobb probléma.
      Az igazi veszélyt az a kultúrmarxista média jelenti, ami ezt fölhasználja a saját céljaira. Emögött már sokkal nehezebb jóhiszeműséget feltételezni. Ez célzott manipuláció, az egalitarianizmus erőszakos igazolása a médiában.

      Törlés
  2. Itt ténylegesen nem a konkrét eset az érdekes, hanem, hogy hogyan használják ki ezt a baloldal részéről a liberális agymosásra.

    Nem mindegy, hogy kik határozzák meg a közbeszéd témáit. Egy fórumon olvastam, hogy egy fiatal lány férgeknek nevezte a konditerem tulajdonosait amiért "kitiltották" a gyereket. Teljesen kritikátlanul elfogadja a tömeg amit és ahogy tálalnak neki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A tömeg ezért tömeg. Aranyszabály: A tömeg kollektíve mindig alacsonyabb intellektuális nívót képvisel mint tagjai külön külön, vagy mint legkevésbé intelligens tagja.

      A hozzászólásokból mindenhonnan áradt a "demokratikus" gyűlölet. Ez a "férgek" dolog is ilyen.

      Törlés
  3. A téma felvetődött olyan szennyoldalakon, mint a Kiskegyed is. Természetesen a teremtulajdonos fejét követelték az IQ bajnok olvasók.
    Kényes a téma, ezért akinek más a véleménye az fél megszólalni. Azt meg senki nem meri kimondani, hogy a vendégek, akik súlyos pénzeket fizetnek egy bérletért, nem biztos, hogy egy szerencsétlen, elhízott mongoloidban szeretnének gyönyörködni edzés közben.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése