7 tanulságos kép feministáknak

http://ellenforradalmar.blogspot.hu/2016/09/7-tanulsagos-kep-feministaknak.html
A feminizmus egyik fő követelése ma az, hogy szűnjenek meg a férfiak "előjogai" a társadalomban. A szélsőségesebb hangadók már nem is egyenlőséget akarnak, hanem a férfiak hátrányban részesítését a munkahelyeken és a közéletben. Nekik és mindenkinek ajánljuk az alábbi képsort néhány gondolattal:



A női emancipáció nagyrészt az első világháborúra vezethető vissza, amikor a férfiak javarészt hősi halált haltak a frontokon és helyüket az élet legtöbb területén a gyengébbik nemnek kellett átvennie. 


Az egyenjogúsítás után a feminista mozgalom új, még radikálisabb célokat tűzött ki. Ott is elnyomást kezdtek látni, ahol egyáltalán nem volt. A hagyományosan férfi munkákat követelték maguknak és szembefordultak a család és a házasság intézményével. (Erről bővebben > itt < írtunk.)


A feminizmust, meghasonlása azokkal a nőkkel is szembefordította, akik belátták a nemi komplementaritás ésszerű következményeit és nem akartak férfiakká válni. A lassan férfigyűlöletté váló feminizmus mindenhol követelte a "férfi privilégiumok" maradéktalan eltörlését.

Egészséges társadalmakban a nemeket lehetetlen volna kijátszani egymás ellen. Egy életerős, egészséges hagyományokkal bíró közösséget képtelenség volna ilyen elemi szinten felbomlasztani.

Márpedig ez történt a nyugati társadalmakkal:





















Tombolnak az indulatok, a kirekesztés és a férfiak igazságtalan megbélyegzése, hátrányban részesítése. Kialakult az az egészségtelen felfogás, hogy minden férfi szexuális elnyomó és erőszaktevő. 

Az ezt terjesztő propaganda óriási károkat okoz a társadalomnak. 





A nők társadalomban való kiteljesedésére mindig is volt igény, de arra, hogy elférfiasodjanak és a férfiaktól ennek ellenkezőjét, az elnőiesedést várják el... Ezt minden épeszű ember elutasítja.



Az értékek relativizálásával a szégyentelenség "kultúrája" terjed. Azok a feminista aktivisták, akik büszkén viselik testükön a "Slut" feliratot, vajon a nőiség lealacsonyításán vagy felemelésén fáradoznak?

Sajnos úgy tűnik az előbbit teszik.

És még egy gondolat az "előjogokról": nincs olyan poszt ahol nem a munkaerő tényleges kvalitása lenne a döntő: a tehetség, az érdem, a természet adta alkalmasság. 

Megjegyzések

  1. "Women have always been the primary victims of war. Women lose their husbands, their fathers, their sons in combat." (Hillary Clinton)

    Nonszensz. A feminizmus tényleg hadat üzent a józan észnek.
    A nők a háború áldozatai, mert eleszítik a férjeiket és fiaikat a harcok során? Akkor a férfi hozzátartozóikkal mi a helyzet?

    Elképesztő, hogy van akár egyetlen ember is az USÁ-ban, aki rá akar szavazni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem elképesztő, csak nyugaton a helyzet változatlan.
      De az amerikai elnökválasztás számomra elég irreleváns.
      Európára kell koncentrálni.

      Törlés
    2. @Hegy: Ez az idézet valóban remekül bemutatja, mennyire elszakadt a kortárs baloldal a valóságtól.

      @Mezei Ferenc: Európa számára sem irreleváns, hogy ki az amerikai elnök.

      Törlés

Megjegyzés küldése