Bukás

http://ellenforradalmar.blogspot.hu/2016/02/bukas.html#more


A németek többsége még mindig a Schuldkult oltárán égeti porrá maradék büszkeségét és önérzetét, hogy azután olyan migránsoknak engedjék át városaikat, akik - befogadóikkal ellentétben - nem fognak lelkiismeret furdalást érezni egy vallási vagy etnikai mészárlás után. Ennek bukás lesz a vége.


A német identitás új alapokra helyeződött a háború után. Nincs ebben semmi meglepő, egy erősen militáns társadalmat a háborús vereség mindig szembesíti saját önazonosságának kérdésével. Németország mérlegre tette az identitását és sokak szerint Európában a legpéldásabban fogalmazta azt újra. Mi nagyon nem így látjuk... 
A bukás lassan elkerülhetetlen.
Szerintünk Németország flagellánsként ütlegelte magát a náci bűnökért, ezzel (az egyébként nem létező) kontinuitást elismerve a harmadik birodalom és a Német Szövetségi Köztársaság között. Minden volt ez, csak nem egészséges szembenézés a múlttal. 
  
A német emlékezetpolitika helyesen ismerte fel, hogy foglalkoznia kell a nácizmus örökségével. Tökéletesen igaza volt abban is, hogy a holokauszt témakörét történeti igénnyel fel kell dolgozni részletesen (ahogy a Kommunizmus nevében végrehajtott népirtásokat is). A német emberek viszonylag ismerik is a múlt századi történelmüket, csak nem történelemként tekintenek arra, hanem valamiféle átokként. Kicsit a vérvádra emlékeztet ez az érzület. 

Az antifasizmus és náciellenesség, mint politikai hitvallás egy röhejes anakronizmus, mert sehol - sehol - sincsenek nácik. Az úgynevezett "neonácik" a bélyeggyűjtő kluboknál nem végeznek átpolitizáltabb tevékenységet, esetleg megisznak egy-két sört és zsidóznak egyet. Aki velük szemben határozza meg magát, az az ő szintjükön is áll.


A németeknek nem Hitler bűvöletében kellene élniük már. Nem kellene állandóan és egészségtelen módon fetrengeniük a saját emlékezetpolitikai szemétdombjukon. Bár bámulatos gazdasági erőfeszítéseik a háború után bebizonyították, hogy a németség nem tűnt el minden aspektusát tekintve, valami kihunyt.

Németország egykor Európa gerince volt. Most homoszexuális migránsokat dédelget...

Hogy mi történik ma Németországban? A Bajor Szociális Minisztérium éppen a homoszexuális migránsoknak épít külön szállást, hogy a vallási és etnikai megkülönböztetés mellett nehogy éppen a szexuális deviáció legyen az, ami miatt félniük kell. Ragyogó! Németországé a jövő nemde? Berlin nemrég bejelentette, hogy a remek ötletet követi és azonnal vár 120 homoszexuális bevándorlót új erre a célra létrehozott létesítményébe.

O tempora! O mores!

Hova jutott Németország? Az ország, ahol össze-vissza hazudik a sajtó, de büszke a médiakultúrájára és a tájékoztatás hitelességére. Az ország, ahol lassan semmiről sem lehet őszintén beszélni a politikai korrektség terhe miatt. 

Miközben Kölnben német nőket erőszakolnak meg a betolakodók, a kormány a lengyel és a magyar demokráciáért aggódik...

Ennek a képmutató politikának és egészségtelen, természetellenes mentalitásnak más korokban talán nem lenne ilyen katasztrofális következménye. De a németországi liberálisok ezt most művelik. Amikor tartományokat lepnek el a bevándorlók és lassan siralmassá lesz a közbiztonság. 

Nevezzenek naivnak, de őszintén remélem, hogy a németek észhez térnek, mielőtt késő lesz, és félre teszik az önmarcangolás és az esztelen befogadás kultúráját (Schuldkult; Willkommenskultur), és végre a saját ÉRDEKEIKET érvényesítik. Hogy a keresztény Európáért mennyire szállnának síkra, azt nem firtatnám. 

Vagy felébrednek, vagy elbuknak.


Megjegyzések

  1. Nem térhetnek észhez, mivel ahhoz ki kellene pucolnia országából a zsidókat, de ezt meg nem merik megtenni. Jelenleg egész Európát a zsidók irányitják,a mediától a bankokig. Ha valamelyik oszág nem az ő szájizük szerint kormányoz azt ezerrel támadják!. Angela Merkel, Junckerrel együtt cionista parancsot teljesit!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Európát IS. Én értettem, miért mondta, habár rém ügyetlenül, Vona, hogy a muzulmánok jobbak. (Kiknél, milyeneknél?)

      Drága Beus, Vona nem tudta, milyen jót mond rosszul. A hasonlított hiányzik a hibás mondatból. Ez persze nem azt jelenti, hogy bármelyiket elfogadnám.

      A németek már múlt idő. Egy igazi németnek nem lehetne bemesélni, hogy bűnös a nemzete, és azért fizetnie kell. Elég szégyen az nekik, hogy tizedes (káplár) vezette a hadseregüket, és kiváló tábornokokat ugráltathatott. Ezt kellene feldolgozniuk, nem a "bűnös nemzet" agybajos rögeszméjét. Csakhogy egyik felől az angolszász, a másik oldalról a szovjet lépes volt bedumálni nekik, hogy van nemzet, ami en bloc bűnös lehet.
      Ha pedig ez sikerült, akik elhitték, nem bűnösök, hanem agymosott, tudat- és öntudat-vesztett taplók.

      Törlés
    2. Európát nem "a zsidók" irányítják. A helyzet nem ilyen egyszerű.

      A cionisták az iszlám előretörésében nyilvánvalóan nem érdekeltek.

      Törlés
    3. Vona Gábor azt mondta, hogy a globalizmussal szemben az utolsó védőbástya az Iszlám. Szellemi értelemben, hiszen a nyugati konzumidióták tömegével szemben a Teremtőhöz naponta ötször imádkozó, mély szellemi életet élő valódi és békés muszlim vallásos emberek kultúrája, valóban az utolsó mentsvár. De ez nem összetévesztendő a nyugatias világra szomjazó bevánorlóval, a terroristával, ezek nem muszlimok, csak annak az álcája mögé bújva pusztítanak.
      Nem volt ebben a megállapításban semmi ügyetlen, egy egyetemi előadáson mondta, és nem az átlagos médiafogyasztónak, ak a kiszivárgott félinfót jól félre tudja érteni. Ez volt a célja a kiszivárogtatóknak.

      Törlés
  2. A nácizmus tipikus forradalmi ideológia és rezsim volt, amellett, hogy bábrezsim. A cionizmus is forradalmi ideológia és rezsim, és bábrezsim is. Az iszlám előretörésében a cionizmus és gazdái sem érdekeltek, de az nem is fenyeget. Amit látunk, az iszlám gyökereiket alapvetően elvesztő, attól a modernizáció által elvágott ember-masszák cinikus felhasználása. Egy szintén forradalmi recept alapján. Ha már Ellenforradalom... :-) Olyat, ami rossz a kiszsidóknak" és rossz az eszközként használt "cionizmusnak", simán láthatunk még. Már láttunk is.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése