Homoszexuális agresszió: Budapest Pride

http://ellenforradalmar.blogspot.hu/2016/07/homoszexualis-agresszio-budapest-pride.html







Előbújtak. Vonulnak... Az arcodba röhögnek a rendőrsorfal mögül a média minden csatornáján. De hidd el nem ők az érdekesek, hanem azok akik ma nem vonulnak velük. Akik nem mutatták meg az arcukat: akik őket használják fel a kultúránk megsemmisítésére. Néhány szó róluk és a bábjaikról:


 A kultúránkat leromboló forradalmak mindegyikében a tömeg csak eszköz volt egy (ellen-)elit kezében. A francia forradalmat arisztokraták és értelmiségiek szűk körei készítették elő. A bolsevik hatalomátvételben a proletárok csak eszköz voltak. A ma folyó kulturális és antropológiai forradalom mozgatói sem azok a visszataszító homoszexuálisok akik évről évre ellepik történelmi belvárosainkat. 

Ma, július 2-án lepték el Budapestet az ún. "LMBTQI emberek", vagyis melegek, leszbikusok, biszexuálisok, transzneműek, qeerek és interszexuálisak. Hogy ezek a fantázianevek mit takarnak abba jobb nem belegondolni. Valószínűleg a felvonulók sem tették soha. A felszínen szenvedélyek, irracionalitás és szemfényvesztés kavarog, a mélyben hideg számítás, mérnöki precizitás és hosszútávú tervek lappangnak.

- Üzentek nekünk...

A világ 31 nagykövetsége írta alá a Budapest Pride felvonulást támogató levelet. Azt üzenik, nagyon remélik, hogy „magyar emberek tisztelettel fognak viselkedni, valamint a magyar hatóságok eltökéltek az irányba, hogy megakadályozzák a szélsőséges nézeteket valló csoportok rendbontását egy olyan rendezvényen, amely sok kellemes eseményt [sic!] tartogat mindnyájunk számára.”




Ki tolta a nagykövetek elé a papírt? Talán valamelyik Pride résztvevő? Azoknak más funkciója van. A képlet egyszerű: aki nem írja alá, az a lobbi által megalkotott kifejezéssel élve "homofób" (és természetesen náci is), valamint a jövőben számíthat a bábjátékosok és bábjaik támadásaira. Valakit mindig össztűz alatt tartanak: hogy épp ki a soros azt senki sem tudhatja még, így a nagykövetek buzgón beállnak a sorba aláírni.

Amikor a keresztények halálkiáltásai visszhangoznak a Közel-Keleten, akkor ezek a nagykövetek egy szót sem szólnak, de a homoszexuálisoknak elég felszisszenniük, hogy "el vagyunk nyomva" és már ugranak is, hogy a provokátorok kedvére tehessenek. Ez a diplomácia mai nívója.

Vegyük észre, hogy egy alattomos, agresszív lobbi szervezi és finanszírozza ezt a "sok kellemes eseményt". Nem az ide szállított és kiképzett provokátorok gondolnak egyet és vonulnak ki maguktól. Valaki fizeti a fotósaikat, a jogi védelmüket, valaki nyomást gyakorol a diplomatákra. Egy egész stáb dolgozik azon, hogy a Pride üzenete mindenkihez eljusson.


- Hogy jutottunk ide?

1992-ben hirdették meg Magyarországon először a Pride-ot, de akkor még érdeklődés hiányában elmaradt. 1997-ben érték el a pár százas létszámot, így már előmerészkedtek Budapest utcáira. Ezután egymást érték a rendezvényeik, meleg, leszbikus fesztiválok, felvonulások, filmvetítések... A Soros György-féle CEU már a kilencvenes években ontotta magából a homoszexuális propaganda kiadványokat. 

Az SZDSZ hátterében rendezték soraikat, hogy előretörhessenek a kulturális hegemóniáért. 2001-ben a provokáció új szintre is lépett, amikor a felvonulás útvonala a hősök terét is érintette. Több szervezet, így például a Magyar Politikai Foglyok Szövetsége és az Igazolt Magyar Szabadságharcosok Világszövetsége kérte a Budapesti Rendőrkapitányságtól a felvonulás betiltását. A nemzet nagyjainak emlékét őrző környezetben ízléstelen, minden civilizációs normát meggyalázó módon vergődtek a provokátorok. A Magyar Katolikus Püspöki Kar és a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa is hallatta a hangját az ügy kapcsán. 

Az elmúlt tizenöt évben a felvonulók száma már több mint tízezerre duzzadt. Természetesen ennek jelentős része külföldről importált aktivista. A Pride szervezői taktikusak: mivel a ferde hajlamúak a társadalom elhanyagolható töredékét alkotják, mindenhová utaztatják egymást, hogy bárhol is vonulnak fel mindig óriási tömegben jelenjenek meg, azt a benyomást keltve, mintha egy erős kisebbséget alkotnának.

A homoszexualitást a hétköznapjaink részévé akarják tenni a média segítségével, úgy hogy nyomást gyakorolnak a filmstúdiókra és átíratják velük a készülő forgatókönyveket. (Erről az alattomos propagandáról bővebben > itt < írtunk.) A Pride egy olyan médiaesemény, ami kamerák nélkül teljesen értelmetlen lenne. A fő színtér nem az utca, hanem az internet, a televízió és a sajtó.

- Ők az áldozatok?

A homoszexuális lobbisták most az áldozat szerepében tetszelegnek: képmutató módon az 50 életet követelő orlandói mészárlásra hivatkoznak, holott nagyon jól tudják, hogy a merényletet egy szintén homoszexuális terrorista hajtotta végre. Mégis erre hivatkozva erősítik meg a Pride szervezői a rendezvény rendőri védelmét. Emellett több százra növelték az önkéntesek számát, kiegészítve őket kamerás jogászokkal, akik minden esetleges atrocitást rögzítenek. (Ahogy már fentebb is írtuk: ez egy manipulatív médiaesemény.)
 

Áldozatokként akarnak megjelenni, miközben a saját nyomorukkal büszkélkednek. Évről évre a kamerák előtt akarják megveretni magukat, hogy "homofóbként" megbélyegezhessenek mindenkit, aki nem ért egyet zavaros eszméikkel.

- Apropó: Mi is az a homofóbia?

 Olyan, hogy homofóbia nincs. A fóbia ösztönösen fellépő félelmet jelent és a pszichológiában a pánikbetegségekkel hozható kapcsolatba. Nem létezik olyan betegség, aminek tünete a homoszexuálisoktól való irtózás lenne. A tőlük való viszolygás egy természetes emberi reakció a szexuális normák nyilvános és provokatív megszegésére, természetes reakció arra a gyomorforgató kulturális terrorra, amit a szemünk láttára visznek végbe a ferde hajlamúak. A homofóbia kifejezést azért alkotta meg az LMBTQ-lobbi, hogy megalázhassa és kipellengérezhesse azokat, akik a normális családi élet mellett kívánnak kiállni és a szexualitás meggyalázása ellen emelik fel a szavukat. "Gyűlölet-bűncselekményként" definiálják, az ún. "homofób" megnyilvánulásokat, ezzel cinikusan leköpve a szólás- és véleményszabadsághoz való jogot, amit ők előszeretettel követelnek meg maguknak. 

A szavak háborújában (amiről bővebben > itt < írtunk) minden egyes fogalom egy fegyver a kulturális hegemóniáért folytatott küzdelemben. A "homofóbia"-kifejezés egy műszó, amit csak azok használnak, akik a társadalmunkat a saját beteges, szélsőséges liberális eszméiknek megfelelően akarják eltorzítani. Ha éppen felénk hörgik vészterhes utópiájuk igéit, mindig emlékeztessük őket, hogy a "homofóbia" egy kitalált, semmit sem jelölő, üres kifejezés. Értelmetlen. 


Hasonlóan áll a dolog a "szexuális orientáció" kifejezéssel, amelyet a gender-ideológia jegyében a velünk született (!) nemünk helyettesítésére és relativizálására vezettek be. A férfi nem azért férfi, mert épp ahhoz van kedve, a nő pedig nem azért nő, mert ez az "orientációja". Az "LMBTQstb. emberek" inkább meghalnak, mint, hogy elismerjék ezt a nyilvánvaló tényt. Harci szellemük töretlen lesz mindaddig, amíg el nem taposták az utolsó embert is a földön, aki ellent mer nekik mondani. 

De mi sem nyugodhatunk, amíg ki nem gyomláljuk a gazt a saját házunk táján! Tisztítsuk meg végre a fogalmainkat, hogy később megtisztíthassuk az utcáinkat is. Konfuciusz szerint "Ha a szavak nem felelnek meg a dolgoknak, akkor a tettek nem sikerülnek." A fogalmaink rendbetételét nem spórolhatjuk meg. Szerencsére pontosan ebben siet segítségünkre Szilvay Gergely nemrég megjelent mérföldkő értékű "A melegházasságról - Kritika a klasszikus gondolkodás fényében"-című könyvével. A témában ez az első magyarul megjelent mű, így minden olvasónkat biztatjuk az elolvasására. 
 

 - A homoszexuálisok látens heterók!

Már a könyv megjelenése előtt a szerző torkának ugrottak a homoszexuálisok, azt hangoztatva, hogy a szerző csak azért foglalkozik a témával, mert "látens homoszexuális", "öngyűlölő meleg". Persze "homofób" is. Egy a könyv megjelenésén idegeskedő homoszexuális blogger "a demokratikus közbeszédből már régen kiíratkozott szerzőt" muszlim terroristákhoz hasonlítja. Ékes bizonyítékok ezek arra, hogy a homoszexuálisok nem képesek a társadalommal szembeni támadásaikat észérvekkel alátámasztani. Ha valaki beleszól a kedvenc témáikba és elmondja a saját véleményét akkor a toleranciának vége szakad. Akkor megy a "látens öngyűlölő homoszexuális" címke és a mocskolódás. Pedig a helyzet az, hogy nem az egészséges emberek a látens homoszexuálisok, hanem a saját identitásválságukon, és betegségükön gyötrődő homoszexuálisok a látens heterók, öngyűlölő heterofóbok. Ezért foglalkoznak ennyit a házassággal, az örökbefogadással és a normális emberek szexuális életével. 


- Emlékszünk Sao Paolóra? Az ottani Pride-on emelték a magasba a "A keresztények homofóbok."-feliratot. Nyílt gyűlöletkeltés a keresztényekkel szemben. A vallásgyalázásban itt nem álltak meg. Az alábbi képen az ő bűneikért meghalt megváltót gyalázzák. 

A homoszexuális lobbiszervezetek a katolicizmus, általában a kereszténység, sőt a vallások nagy ellensége. Ennek ellenére vannak magukat kereszténynek tekintő homoszexuális közösségek is: többnyire saját bűnös életüket az isteni kegyelemmel akarják legitimálni. Végül mind meglátjuk majd, hogy Istennek mi lesz erről a véleménye...

De egy fontos dolgot már itt le kell szögezni: a homoszexuális hajlam és a homoszexuális vágy önmagában nem bűn. Annak kiélése, a homoszexuális aktus a bűn. Mégpedig olyan súlyos bűn, amely nem csak a túlvilágon bosszulja meg magát, hanem az ég bosszújáért kiáltva egész társadalmunkat veszélybe sodorja. A katolikus tanítás szerint a homoszexuális személyeket szeretettel kell segítenünk, hogy úrrá lehessenek ferde hajlamukon, vagy kigyógyulhassanak abból. (Bár az LMBT lobbi hevesen tagadja, de sok esetben sikerrel gyógyítható a betegség.)

A homoszexuálisoknak nyilvános paráználkodással és botránykeltéssel kellene tölteniük a mai napot (Sarlós Boldogasszony ünnepét), hanem bűnbánattal elszánva magukat arra, hogy a kultúránk rombolása helyett annak építésébe fogják fektetni érdemszerző önmegtartóztatásukkal szerzett szellemi energiáikat. Imádkozunk értük, hogy így legyen. 

De amíg a kulturális és szexuális forradalom zsoldosaiként nemzetünk üdvét fenyegetik, addig azon kell dolgoznunk, hogy megvédjük propagandájuktól a gyermekeket, a családokat és az egész társadalmat, amit alapjaiban akarnak szétmorzsolni. A társadalom alapegysége az 1 férfi és 1 nő házasságán alapuló család, ami ellen felvonulnak évről évre, még ha közben szivárványról, szeretetről és elfogadásról is prédikálnak nekünk.












Kedves olvasóinkat arra kérjük, lássanak át a szitán. Ne a homoszexuális embereket gyűlöljék, akik saját betegségük fogságában vannak, és akiket sötét célokat dédelgető lobbiszervezetek tüzelnek föl ellenünk, hanem tudatosan szálljanak síkra a normalitásért a szexuális forradalom negatív hatásaival szemben.

Egy sörösüveg nyakát markolva, a rendőrkordonon csimpaszkodva ordítani, hogy "mocskos buzik", nem segít a homoszexuálisokon és azokon sem, akiket lelkileg megnyomorítanak a propagandájukkal. Mindenekelőtt imádkoznunk kell értünk, tisztáznunk kell saját erkölcsi mércénket, elveinket. A változás bennünk kezdődik el. Ma. Lehet, hogy épp most.

- Érezz felelősséget a kultúránk nemesítéséért, civilizációnk építéséért! Légy Te magad kulturális ellenforradalom!



Megjegyzések

  1. Ennek a disznóságnak akkor lesz vége, amikor épelméjű magyar és keresztény kormányt méltóztatnak választani maguknak a nem feltétlenül tisztelt választópolgárok.
    Egyszerű a megoldás: be kell tiltani akkor is, ha a liberális faj és bérencei ellenzik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak kormányzati szinten kezelhető ez? A kultúrharcnak más erői mit tehetnének ezért?
      A betiltással egyetértünk, de szerintünk nincs olyan, hogy "liberális faj".

      Törlés
    2. Manapság a liberális egyenlő a zsidóval, az pedig egy faj!

      Törlés
    3. Ön téved, vannak ultrakonzervatív zsidók is. Nem is kevesen.
      Minket egy liberális zsidóban a liberalizmus zavar. De szerintem hagyjuk ezt a témát, mert a poszt nem erről szól.

      Törlés
    4. Putyinnak megint igaza van.

      Törlés
    5. Magyar Beus ! A liberálist összemosni a zsidókkal ( ami nem is faj csak vallás ) az egyik legsulyosabb agybetegségre vall.

      Törlés
    6. Mi az, hogy "csak" vallás? :/

      Törlés
    7. Mind a kettő, faj is és vallás is. Az már kérdőjelezhető ,hogy fajban mennyi a valódi. Az is igaz ,hogy a jelenlegi országukban nem engedélyezik. másoknál viszont erőszakkal megrendeztetik , hogy felbomlasszák a társadalmat.

      Törlés
  2. ŐRÜLET ...EZ EGY KICSIT TÚL VAN LIHEGVE. AZÉRT ENNYIRE NEM KÉNE UTÁLKOZNI.EGYÜTT LEHET ÉLNI A BI ÉS LESZBIKUS HOMOKOS BOCSI MELEG EMBEREKKEL IS . HA NEM KÍVÁNOM NEM MEGYEK BELE SEMMILYEN KAPCSOLATBA . DE HOGY FENYEGETŐ LENNE AZT NEM HISZEM . A MUSZLIMOK AZ ARABOK A BANTU ZOMBI NÉGEREK A CIGÁNY GYILKOSOK AZ KÉZZEL FOGHATÓAN VESZÉLYT JELENTENEK .DE HOGY KI KIVEL SZEXEL HÁT AZT NEM HISZEM HOGY GOND HA NEM VISZI UTCÁRA.!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de EZEK UTCÁRA VISZIK ÉS AZ HADJÁN TE 18-ÉV ALLATTI GYEREKET NEM VIHETSZ MAGADDAL A DOHÁNY BOLTBA MERT NEM ENGEDIK BE DE A PUCÉR BUZIKAT NÉZHETI NA EZ A BAJ.....

      Törlés
    2. Igen, az utcára viszik, sőt a médiában is nagyon erőszakosan terjeszkednek. Ártalmatlannak tűnő gyerekeknek szánt rajzfilmekbe is próbálnak csempészni ilyen tartalmat. Néhány példa: http://ellenforradalmar.blogspot.hu/2016/06/itt-tart-az-lmbt-es-gender-agymosas.html

      Nem az a kérdés, hogy ki kivel szexel. A magánszféra védelmét fontosnak tartjuk, bár a homoszexuális aktusról tudjuk, hogy halálos bűn. Inkább az Ön által említett muszlimok vágják le a fejemet, mint, hogy a következő generációk elveszítsék a lelküket.

      Úgy érezzük, hogy ez nincs túllihegve. Ez a valós veszély. Az iszlám vonatkozásában is kifejtettük ezt a preferenciánkat itt: http://ellenforradalmar.blogspot.hu/2016/04/hogyan-lehet-europa-ismet-keresztennye.html

      Törlés
    3. Szexuális "forradalom".
      Az 1960-as években kezdődött a nyugati világban. Hatására az azóta felnövekedett generációk teljesen másként viszonyulnak a szexualitáshoz. A szex többé már nem a házastársak magánügye amiről szemérmesen hallgatni kell. A téma kilépett a hálószobából és többé már valószínűleg senki sem fogja tudni visszazárni oda. A "pozitív" hatásokat agyonreklámozza a sajtó, de most mi nézzük meg kicsit a negatív részét a dolognak. Mit is hozott ez a forradalom? És a házasság, amit lerombolt hogyan alakult ki? Mik voltak a házasság alapjai és miért volt rá szükség?
      Elsőként vegyük a házasságot. Manapság próbálják úgy beállítani, mint valami béklyót, amit az egyházak és a vallások erőltettek az emberiségre. Nos ez úgy ahogy van marhaság. Ahhoz, hogy ezt megértsük mélyebbre kell ásnunk. Vegyünk példának egy közösséget, amiben megvalósul a liberális álom és nincs többé házasság. Bárki bárkivel összefekszik akivel csak kedve tartja, mindenféle függőség nélkül. Több, mint valószínű, hogy a csoport hölgy tagjai előbb-utóbb gyermekeket szülnének. Persze lehet, hogy azt sem tudnák ki az apa, de ez nem is lenne lényeg. A gyermekek szépen, lassan felnövekednének és persze ők is társat keresnének maguknak. És itt kezdődnének a bajok, ugyanis valószínű, hogy előbb-utóbb féltestvérek is egymásra találnának, anélkül, hogy tudnának róla, hiszen azt sem tudják ki az apjuk. Ments Isten, hogy egy ilyen vérfertőző kapcsolatból gyermek szülessen. Nos mivel az ember társas lény, tehát közösségekben él, szüksége volt a közösségen belül bizonyos "játékszabályok" felállítására, hogy az ilyen eseteket elkerüljék. Ilyen volt a rokoni kapcsolatok nyomon követése és a házasság. Ha úgy tetszik ezek bizonyos fajta szociális evolúció eredményei, tehát semmiképpen sem csak valamiféle egyházi dogma. Házasságra szükség van, hogy megakadályozzuk az emberiség genetikai elkorcsosulását.
      Gondoljunk csak bele! Ma éppen a házasság ellen indított harcot a liberalizmus. Már pedig házasságra, azon belül pedig hűségre igen is szükség van.

      Törlés
    4. Ezen felül a homoszexualitás betegség, amit ennek megfelelően nem elfogadni, hanem kezelni kellene. Mert, ha ezt elfogadjuk normálisnak mi lesz a következő? Jönnek a pedofilok, hogy ők is több jogot szeretnének?

      Törlés
    5. homoszexualitás,-ez nem betegség, hanem félresikerült, abnormális géndefekt.

      Törlés
    6. Nem lehet géndefekt, mert, ha egy ilyen gén ki is alakulna egyes egyedeknél azt nem tudnák tovább örökíteni, mivel nem képesek szaporodni. Ez pszichés betegség, ráadásul kezelhető is.

      Törlés
    7. carakter, vagy nem olvastad el, vagy (ez rosszabb) nem értetted meg a cikket.

      Törlés
    8. Valóban nem genetikai eredetű a homoszexualitás. Ezt már néhány (nem éppen elfogulatlan) homoszexuális kutató is elismeri.

      Törlés
  3. A nemzetközi diplomáciai posztokon, de különösen a háttér adminisztratív személyi állományban egyre több a buzeráns. Ezen a területen az elmúlt harminc évben fokozatosan előretörtek és a normális szexualitású emberekhez képest exponenciálisan felülreprezentáltak. Amely az egyre erősödő és egyre hatékonyabb érdekérvényesítésükben köszön vissza. Egyre magasabb és befolyásosabb posztokra kerülnek. Beosztottaik egy részét, bizalmi munkatársaikat saját szodomita köreikből választják ki. Olyan hatás érvényesül, mint annak idején a náci Németország homoszexuális "főkotlósa" Ernst Röhm (1887. november 28. – 1934. július 1.) körül, aki szorgalmas buzeránsokkal vette körül magát, akikkel rendszeres hímorgiákat rendezett. Ameddig az SS különítménye a "hosszú kések éjszakáján" ki nem irtotta ezt a szodomita hordát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hogy egy klasszikust idézzek: "Ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség."

      Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Kétségtelen, hogy a természet normájától való elhajlásról van szó, amit humanista szemszögből nézve sajnálásuk mellett ugyan, de toleranciával mégis lehetne kezelni, amennyiben praktikáik privát keretek között maradnának,nem pedig megkérdőjelezve a normális kétnemű kapcsolatok képviseletét. Mint ritkán előforduló jelenség el kell fogadnunk, hogy vannak, mint az összenőtt sziámi ikrek, vagy azok akik például vakon születnek. Viszont tudjuk, hogy a normán kivül esőek, és orvosi beavatkozással segíteni lehet sorsukon. Vissza kell utasítani a részükről sokszor rosszakaratúlag hangoztatott " kirekesztés " vádját. Amely ha létezne is annak eredője éppen a természetellenesek részéről látszólagos.

    VálaszTörlés
  6. Legyen szíves mindenki a "homoszexuális", vagy "ferdehajlamú" szót használni a tisztességes értelmű "meleg" kifejezésünket pedig nem belemosni ebbe a szemétbe !

    VálaszTörlés
  7. Jegyzem, pl. annyi kellene első ellenlépésként, hogy amerre elvonulnak, ott egy lélek se maradjon az utcán ! Fogadja őket síri csend és érdektelenség ! Még az ablakokból se bámulja meg őket senki ! Redőnyt le !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nehéz kérdés, hogy mi a hatékony fellépés ezzel szemben. A homoszexuális lobbinak ugyanis céljai között szerepel az érzéketlenítés, majd a zavarás és végül a konverzió. Az első lépés, hogy megszokottá, unalmassá, hétköznapivá teszik a homoszexualitást. A gyerekeket nyilván óvni kell ettől, de a politizáló szűkebb réteget, az értelmiséget, a "jobboldali elitet" (ha egyáltalán beszélhetünk ilyenről) fel kell vértezni racionális érvekkel és stratégiával a kulturális felforgatással szemben. A blogunk ebben akar inspirációt nyújtani. Még nem tudjuk a megoldást, de sokat gondolkozunk rajta.

      Törlés
  8. sok felvonulást sokféle okkal be lehetett tiltani.Most is meg lenne a törvényi illetve jogi háttere ennek ez biztos.Elsö amit mindenki megtehet követi a "Nincs szinház,ha nincs közö9nség!"logikáját.Ezen az alapon minden e témával foglalkozó dolog kicsit reklámja is akaratlanul az egésznek.A másik amit megtehetünk a tudatos felvilágosítása a jövö nemzedékének.Ha van tudományos magyarázat a "különbözöség"okára akkor azt ismertessük.Egyetlen fiatal nem annyira buta,hogy ne látná nem, ez az általános és nem ez a gyakori,továbbá ne látná,hogy ez egy eröltetett dolog.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A tudatosság, a racionális álláspont kialakítása és a fiatalok felvilágosítása kulcsfontosságú.

      Törlés
  9. érdektelenség ... igen! ez a megoldás... a probléma megoldása az lenne, hogy fel sem merül, mint probléma ... akkor nem lenne felvonulás, aminek az eredeti célja az elfogadás kicsikarása, és csak másodsorban feltűnési viszketegség ... ha érdektelen vagyok, azt jelenti nem foglalkozom vele, hagyom, nem taposom el, nem táplálom... annyi minden más van, aminek a létezését elfogadjuk, holott tényleg nem kéne elfogadni az éhezést, a háborúkat, a kizsákmányolást, a környezetszennyezést, az élet gyilkolását... szóval...ha meg akarnak bolondítani minket ... legalább ne sikerüljön nekik fokozni a káoszt, megosztani és egymás ellen uszítani bennünket, elterelni a figyelmünket

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán nem is az tereli el a figyelmünket ami a leglátványosabb. A csempészek úgy csapják be a rendőrkutyákat, hogy a drogot látható helyre teszik, csak a szagát nyomják el, hogy ne érezze, és ne legyen gyanús, olyan amiért kutatnia kell.

      A pride is kicsit ilyen. Valós probléma van mögötte. De amit látunk az hazugság és ámítás. Mi mindenképpen foglalkoznánk vele...

      Törlés
  10. "a kultúránk rombolása helyett annak építésébe fogják fektetni érdemszerző önmegtartóztatásukkal szerzett szellemi energiáikat."

    Azért nem ilyen egyszerű. Kicsit naiv elképzelés, hogy majd a delikvens úgy szokik le a homoszexualitásról, mint más a cigiről.

    A nemiség többrétegű:
    1, Genotipikus nem: A fogamzás pillanatában eldől, hogy XX, XY vagy egyéb – az utóbbi esetében rendellenesség.
    2, Fenotipikus nem: A látható, elsődleges és másodlagos nemi jellegről van szó. Az elsődleges, az ivarszervek és nemzőszervek az embrionális fejlődés során kialakulnak. A másodlagos nemi jellegek, mint a magasság és a testalkat, a nemi érés, a pubertáció során alakulnak ki a hormonális rendszer fejlődése során.
    3, Társadalmi nem: A genotipikus és a fenotipikus nem által terminálva és diszponálva, alakul ki a szocializáció során.

    A fiúk rendellenes fejlődése kapcsán megemlítendő a homoszexualitás. Három félét jegyeznek megalapozás szerint: genotipikus, fenotipikus és genderikus. Az utóbbi mentális eredetű, ami azt is jelenti, hogy gyógyítható, persze akaratszabad döntés által. Feminizált környezetben nő fel egy csomó fiúgyermek, hogy aztán egy rossz külső hatás következtében felvegyen egy hamis homoszexuális identitást. Innen nézve pedig sok esetben a homoszexualitás igenis egy természetellenes társadalmi képződmény. Az Amerikai Lélektani Társaság (APA) 1970-ben kilobbizta a WHO-nál, hogy a homoszexualitást ne betegségként tartsák nyílván, hanem „alternatív viselkedési mód”-ként. (A pedofiliával hasonló a szándékuk, az ő fejükben az csak „alternatív szexuális orientáció”.) Mindezt nem lehet máshogy értelmezni, mint a normalitás elleni ideológiai harcot, áltudományos köntösben. Igenis, a homoszexualitás egy rendellenesség. Szomorú, ha valaki genotipikusan vagy fenotipikusan homoszexuálisnak születik, bár ettől függetlenül lehet hasznos tagja a társadalomnak, ugyanakkor a betegség nem „alternatíva.

    VálaszTörlés
  11. Létezik egy az amerikai reformátusok által működtetett mozgalom, az Ex-Gay Movement, melynek célja a homoszexualitás felszámolása. A probléma velük az, hogy maguk tagadják a genotipikusan és fenotipikusan determinált homoszexualitás létezését; tagadásuk odáig megy, hogy az utóbbi kettőt mítosznak tartják. Az Ex-Gay szerint csakis a társadalmi nem, a szocializáció alakíthatja ki az adott emberben a homoszexualitást. Szerintük a homoszexualitás semmi több, mint sérülés a lélekben, egyfajta mentális defekt. Eme meghatározás alapján kizárólag pszichológiai, pedagógiai és szociológiai módszerekkel, némi gyógyszerkezeléssel és lelki támasszal igyekeznek kigyógyítani embereket a homoszexualitásból, rátérítve őket a heteroszexualitás útjára. Az eredménye eme eljárásnak nem több, mint hogy egy-egy biszexuálist a homoszexualitásról áttérítenek a heteroszexualitásra, plusz néhány genotipikus és fenotipikus buzeránsra ráerőltetnek egy heteroszexuális és aszexuális identitást, ami nem funkcionál sokáig, és a páciensek visszaesnek a dekadens szodomita életmódba.

    Az Ex-Gay válaszút előtt áll. Amit az Ex-Gay-nak fel kell adnia, azok nem a célok, hanem az eszközök. A homoszexualitás felszámolása egy szent cél, melynek feladása vétek és teljesítése kötelező. Igazából nem is beszélhetünk az eszközök feladásáról, inkább kiegészítéséről. A pszichológiai, pedagógiai és szociológiai módszerek továbbra is használhatóak a genderikusan determinált homoszexualitásnál, viszont a genotipikusan és fenotipikusan determinált homoszexualitásnál kiegészül a genetika és az eugenetika módszereivel. A Katolikus Egyház mindig is úgy állt a tudományhoz, hogy azt támogatta, ha az hozzájárult egy keresztény társadalom fejlődéséhez. A Katolikus Egyház sosem volt fejlődés- és haladásellenes, de csak olyan társadalmi fejlődést és haladást támogatott, ami megegyezett az isteni tervvel. A genetika és az eugenetika, ha egy dekadens fenomén eltörlését, és ezáltal egy tisztább társadalmi rend megteremtését szolgálja, kedves az Úrnak, és a Katolikus Egyház által támogatandó. A tudományok fejlődésével a fenotipikusan és genotipikusan determinált homoszexualitás is kiiktatható lesz az emberiség történetéből. Amit viszont fontos megjegyezni, hogy ez inkább a későbbi generációk megmentését teszi lehetővé: talán eljön az idő, amikor kimutatható lesz terhesség alatt a magzatban a homoszexualitás, és lehetőség lesz a degeneráció kiigazítására. Az Úr áldásával, természetesen.

    VálaszTörlés
  12. Egyetértek a Pride mint provokáció fogalompárosítással. Én homofób vagyok, de a hétköznapjaimban törekszem arra, hogy "surlódásmentes", emberhez méltó kapcsolatot tartsak fenn a homoszexuálisokkal. Eredeti célját ez a rendezvény már régen elveszítette. Itt már nem jogegyenlőségről és elfogadásról beszélünk, hanem határok feszegetéséről, egyértelműsített politikai kampányról, politikai hovatartozás hangsúlyozásáról, és ami a számomra mindenképpen elsődleges:társadalmunk nemi szempontból befolyásolható rétegének pszichológiai terrorjáról! KIMUTATOTT ÉS TÖBBSZÖRÖSEN BIZONYÍTOTT TÉNY(!), HOGY EGY GYERMEK MINDEN OLYAN CSELEKEDETET, KIJELENTÉST, VISELKEDÉSFORMÁT FELTÉTÉTEL NÉLKÜL ELFOGAD , AMIT EGY FELNŐTTŐL LÁT! 12 éves koráig nem fogja kritikusan kezelni! Kedves Homárok, ez talán a rejtett célotok ezzel a demonstrációval?

    VálaszTörlés
  13. És ha az ön gyermeke jelentené ezt be? Felkötné? Megköveznék? Kitagadná?? Tönkre tenne egy ártatlan életet amit öntől származik, csak hogy a világ "jobb" legyen? A világ nem az LMBTQI emberek miatt rossz. A világ a gyűlölet miatt rossz. És amíg önök gyűlölik őket és a más nemi identitással rendelkező emberek gyűlölik önöket, addig a világ rossz lesz.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése