Itt tart a gender-agymosás a médiában


http://ellenforradalmar.blogspot.hu/2016/06/itt-tart-az-lmbt-es-gender-agymosas.html

A szexuális forradalom velejéig romlott "élcsapata" elszánta magát  gyermekeink lelki megnyomorítására. A homoszexuális propaganda célja a következő generációk agyának átmosása a médián keresztül. Ebben a bejegyzésben konkrét példákat sorolunk fel, a nyugati kulturális forradalom agitációs propagandájának tárházából.

Az egészséges gyerekek, ha iskolából hazafelé megpillantanák a Pride egy tetszőleges résztvevőjét valószínűleg egytől egyig elhánynák magukat. Mert a homoszexuális lobbi a szerencsétlen ferde hajlamúak identitászavarát kihasználva vonultatja őket ország-világ szeme láttára, ügyelve arra, hogy a provokáció ütős legyen, az emberek szokjanak hozzá a vizuális terrorhoz.


Az utcákon végigvonagló provokátorok célja ugyanaz, ami a forradalmi folyamat korábbi fázisaiban már bevált.

"A forradalmi eszmék arra törekednek, hogy azokat a rendellenes ten­den­ciá­kat, amelyek­ből fakad­tak, ott­honos­sá és el­fogad­ható­vá tegyék a legszélesebb közönség számára. A szellem ragyogó fóru­mát és a diadalívek pom­páját szeret­nék köl­csö­nöz­ni a lélek zeg­zugos, leg­pisz­kosabb siká­torai­nak. Arra törekednek, hogy a néző­sereg­ben meg­ingas­sák az igaz hitet és erkölcsi meg­győző­dést, el­oldják a szenve­dé­lyek kan­tár­ját s fel­bujt­sák a lázon­gást."-írja Plinio Corrêa de Oliveira "Forradalom és Ellenforradalom"-című művében.


Ha a homoszexuális lobbi valódi célját bevallaná, nem csupán azok dobálnák meg őket, akiket a felháborodás kihajt az utcára, hanem egész társadalmunk egy emberként taposná el a szivárványszínű kígyó fejét. Szó sincs semmiféle kisebbség érdekvédelméről, büszkeségéről. Szeretetről még kevésbé.

A céljuk a család megsemmisítése és 
a szexualitás végső lealjasítása.

Az eszközökben nem válogatnak. Mivel számukra is egyértelmű, hogy minden normális emberből természetes undort váltanak ki, megpróbálják újracsomagolni az üzenetüket és lenyomni (elsősorban) a gyerekek torkán. Ha nem lehet a gyerekeket rávenni a homoszexuális propaganda fogyasztására, akkor oda kell betolakodni, amit már eleve néznek. Amerikai homoszexuális lobbiszervezetek az egyik legnépszerűbb Disney rajzfilm, a Jégvarázs átalakítását kezdték nemrégiben szorgalmazni. Az "első leszbikus Disney hercegnő" létrehozásáról van szó.


A Twitteren kezdték terjeszteni a #GiveElsaAGirlfriend hashtaget, hogy elérjék, hogy a film második részében a népszerű főszereplő lánykarakter beleszeressen egy másik lányba. Szó szerint ördögien zseniális terv volt a film rajongóinak behálózására. Egyébként a történet egyik mellékszereplője, egy bizonyos Oaken már így is ferde hajlamú, így a film készítőiben bizonyára meglenne a hajlandóság az agymosás folytatására. Talán kivárnak még, talán meglépik. A többségi társadalom pedig majd - megnézi.

Mit mondanak majd a szülők óvodás gyereküknek, aki régóta várja a film második részét? [Filmnézés helyett el kell vinni a gyerekeket kirándulni: még a legszennyezettebb helyeken is kevesebb a mocsok, mint a TV-ben.]

A GLAAD-nevű szélsőséges amerikai homoszexuális szervezet bírálta a Disney-t, a tavalyi év során egyik filmjében sem szerepelt homoszexuális karakter. Nyomást gyakorolnak a cégre...


A gyerekeknek készült (általában nagyon rossz minőségű) mesefilmeket sugárzó Cartoon Network-ön már több homoszexuális jelenetet tartalmazó rajzfilmet is átnyomtak. Az amerikai The Hub gyerekcsatorna "SheZow"-című sorozatában egy transznemű szuperhősről szóló történetet nézhetnek a gyerekek.

Undorító? - Az. Pihenésképpen kitekintünk a feminizmus ugyancsak tökélyre fejlesztett médiabefolyásolási metódusaira. Kampány indult a népszerű James Bond filmek után egy női James Bond megformálásáért. Ő lenne Jane Bond. A Brit Katonai Hírszerzés fenegyereke...


Az eredeti történet szerint a 007-es ügynök kiváló sportoló, céllövésben, bokszban, közelharcban és késdobásban verhetetlen, dohányzik, mértékkel fogyasztja az alkoholt, mindig férfias, kemény, céltudatos. "Micsoda elnyomó! A patriarchális modell allegóriája, el vele!"-sivalkodnak a feministák. Ricsajukból egy sokkal vészjóslóbb hang bontakozik ki: a homoszexuálisok újra egy népszerű karaktert követelnek maguknak.


Most éppen Amerika Kapitányt akarják. Követelik, hogy az Egyesült Államokat megtestesítő populáris szereplő is tartozzon a homoszexuálisok táborába. Pár nap alatt szervezett módon 138.000 bejegyzésben követelőztek a Marvel stúdiónál a #GiveCaptainAmericaABoyfriend hashtaget használva. (Az ötletet a Disney Jégvarázs című rajzfilmje kapcsán véghezvitt kampány adta.)


A már említett GLAAD-nevű, homoszexuális felforgató szervezet kulturális terroristái azon őrjöngenek, hogy statisztikájuk szerint tavaly 126 holliwoodi filmalkotásból "csak" 22-ben volt LMBT szereplő. A céljuk, hogy ezen az arányon jelentősen változtassanak.

Nem vicc: A feministák Jane Bond mellett egy másik remake-et is a fejükbe vettek: a szinte kizárólag férfiak által végrehajtott bankrablásról szóló Ocean’s Elevent szeretnék női főszereplőkkel újraforgatni. (Ez azért komikus egy kicsit.)


De ne nevetgéljünk önfeledten, amíg a szélsőbaloldali felforgatók szétzilálják a civilizációnk maradványait is. Nagyon is komoly dologról van itt szó. A filmvásznakra lopakodó homoszexuális propaganda és az agresszív feminizmus ostobaságai a kultúránk vesztét okozhatják, ha nem lépünk fel velük szemben tudatosan és célszerűen. 

A '68-asok hadoszlopai a médián keresztül akarják véghezvinni nagy menetelésüket az antropológiai forradalom diadaláig [amiről bővebben > itt < írtunk]. Ezt nem elég helyteleníteni. XVI. Lajos is helytelenítette a jakobinizmust - végül aztán levágták a fejét. A forradalom addig nyomul előre ameddig engedjük. Nem pironkodik a küszöbön, ránk rúgja a házunk ajtaját, behatol a legbelsőbb élettereinkbe is.

Gondolkodjunk, tervezzünk és cselekedjünk együtt a kulturális ellenforradalom előremozdításáért. Ön a jelen poszt elolvasásával megtette az első lépést. Köszönjük!

Megjegyzések

  1. A James Bond-ok közül hiányzik Roger Moor !

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. "Viselkedj férfimódra! Mi az ördög lelt téged?
    Ez a Hollywood belőled is buzit csinált?" (Don Vito Corleone)

    https://www.youtube.com/watch?v=ey50cNKc8O8

    VálaszTörlés
  4. Ja nőkkel élvezetesebb lenne a film, így meg marhára nem érdekel.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése