A TV-nek pusztulnia kell!


Vannak értékes filmek, blogunkon is rendszeresen ajánlunk olvasóinknak olyan filmeket, amelyek valódi értékeket közvetítenek. A televíziós műsorok azonban válogatatlanul ömlesztik ránk a szemetet... Sok gyereket ezek a műsorok határoztak meg a szocializáció során. Magunkat és a mieinket azonban meg kell védenünk a mételytől.


Az ellenforradalmárok számára a kulturális élet különösen fontos. Mi nem csak nosztalgiázó konzervatívok vagyunk, hanem cselekvő és felelős résztvevői a társadalmi életnek. A közélet, a média, a nevelés kulcsfontosságú területei a középtávú célkitűzéseinknek. "Be kell ismerni, ha valaki az erkölcstelen vagy agnosztikus filmeknek és televíziós műsoroknak véget vetne, sokkal többet tenne az Ellenforradalomért, mintha a leszavazna egy baloldali kormányt a parlamentáris rendszer szokványos útján." (Plinio Correa de Oliveira)

Ugye, nem bíznánk akárkire a gyermekünk nevelését a mai világban, amikor annyi tébolyult emberrel és őrült eszmével találkozunk? Óvodába visszük, iskolába járatjuk és mindkét helyen előfordulhat, hogy megpróbálják átnevelni. Történelemórán marxista szellemű hamis történelemszemléletet is szerezhet, biológia órán a fejébe verhetik, hogy az abortusz nem bűn, nem beszélve az irodalomról, filozófiáról, hittanról, és sorolhatnánk a potenciális "veszélyforrásokat". Így is sok veszélynek vagyunk kénytelenek kitenni a gyermekünket, amit nem tudunk kontrollálni. Gondos iskolaválasztás esetén is csak reményeink lehetnek. A szülő keveset tehet... De azt a keveset meg kell tennie. Ki nevelje föl a gyerekedet? Te vagy a TV? A televíziót el kell pusztítani, ki kell hajítani a házból, porrá kell zúzni. Ha félve bízzuk néhány idegenre az oktatást és a nevelést, akkor felelőtlenség a TV kiszámíthatatlan és destruktív műsorait elérhetővé tennünk a házunkban. A híreket elérjük az interneten, a filmeket pedig gondosan megválogatva érdemes megtekinteni. E sorainkat olvasva persze felháborodottan hördül föl, a "tudatos tévénézők" hada, akik kikérik maguknak, hogy manipulálhatóak lennének. Nekik gratulálunk és további jó szórakozást kívánunk a műsorhoz, amíg mi a valódi tudatosság felé folytatjuk utunkat.

Ha egy gyermek a TV-n nő fel, kreativitását teljesen elveszíti a készen kapott élmény hatására. Az olvasás esetén magának kell elképzelnie mindent. A TV-csatornák szélsőségesen ocsmány dekadenciája arra int minket, hogy szabadságunkat és autonómiánkat a saját kezükbe vegyük és mi döntsük el mit nézünk meg, ne a műsorvezetők.

Ceterum censeo Televisionem esse delendam.

Megjegyzések