A Momentum elnöke kínos videóban üzent hadat a családnak



Fekete-Győr András, a Momentum elnöke videóban szólított fel mindenkit, hogy tartson vele a Budapest Pride-ra. 

A Momentum első számú politikai célja most az, hogy bekerüljön a parlamentbe ezért magával az ördöggel is összefogna, nemhogy a homoszexuális lobbival. A magyarországi "LMBTQstb. emberek" biztosan arra szavaznak, aki a legjobban hozzájuk dörgölőzik a pride-on, és ha mást nem is, a parlamentbe kerülést elősegítheti ez a húzás. Nem azért, mert olyan sok homoszexuális élne hazánkban, hanem azért, mert az átlagnál aktívabban politizálnak és komoly összeköttetésekkel rendelkeznek a mindeddig háttérbe szorult radikális liberális táborral (akik szintén törpe kisebbséget alkotnak). Ezeknek a kisebbségeknek az összegyűjtése talán elég lehet a parlamenthez. 

Fekete-Győr politikai számításai rövid távon helyesek lehetnek, de ezzel nyilvánvalóvá tette, hogy mit is gondol a társadalom legősibb és legfontosabb intézményéről, a családról. (Erről bővebben ITT)

A Momentum elnöke szerint lehet család egy gyermekét egyedül nevelő személy, egy elvált, vagy egy özvegy... Az egy háztartásban élő gyermektelen párok vagy a homoszexuális kapcsolatban élők szerinte szintén családok.

A videóban megjelenő felirat szerint „a család az, amit annak tartasz. Ez a szemlélet a relativizmus netovábbja, amit rá is hagyhatnánk a hipszterforradalmárok gyöngyére, ha a relativizmus nem lenne veszélyes a társadalomra nézve. A család fogalmának fellazítása és szétmaszatolása ugyanis olyan mintát állít a felnövő generációk elé, amely megfosztja őket a normális élet lehetőségétől. 


A homoszexuális kapcsolat családdá avatása nem a homoszexuálisok érdekében történik, hanem a családok ellen. A cél, hogy egészséges kötődések (apa & anya & testvérek & rokonok) nélkül nőjön fel egy generáció, amely majd úgy táncol, ahogy a szélsőséges balliberálisok  fütyülnek. Két homoszexuális nem alkot családot, ezt a momentumosok is pontosan tudják, de nem érdekli őket. Azt akarják, hogy bármit annak nevezhessenek, aminek akarnak és ők irányíthassák a társadalom alapfogalmairól szóló diskurzust. 

Hadüzenet ez a család intézményének, ami a társadalmunk alapját képezi. Pökhendi kinyilatkoztatása annak, hogy a Momentum semmit, de semmit nem fog szentnek tartani és a fiatalság arcába vágja, hogy ha nem ért egyet vele abban, hogy a család bármire vonatkozhat, akkor idejét múlt, múlt századi és kirekesztő. A bolsevik retorikája szerint csak két fajta ember létezik, aki és együtt fog vele menetelni a homoszexuális gőgmenetben és aki reakciós, múltszázadi, anakronisztikus. Aki nem menetel Fekete-Győr elvtárssal annak nincs helye ebben a korban, a jelenben, aminek a játékszabályait a balliberális törpepárt akarja a szánkba rágni. 
  
Hiszi, hogy a történelemnek előre meghatározott iránya van és egyszer eljön a kor, amikor nem lesz már szükség o̶s̶z̶t̶á̶l̶y̶h̶a̶r̶c̶r̶a pride-ra mert mindenki úgy fog gondolkodni a családról, ahogy a momentumosok, és megvalósul az egyenlőség (ahogy azt ők elképzelik).

Fekete-Győr kioktató hangnemben azt is a nézők orrára köti, hogy szerinte a szerelemnek nincs neme. Töprengjünk csak el ezen az aranyköpésen is. A szexnek tehát nincs szexusa. A szerelemnek nincs neme? Hát mije van?

Érvelésének csúcspontján Justin Trudeau-i „magasságokba” emelkedik. Miért lehet az a család, aminek ő akarja? „Mert a XXI. században élünk, és mert 2017-et írunk.” 

Köszönjük András. Rendkívül meggyőző. Tehát az idő parancsszava szólalt most meg. Emlékeztetnénk a kedves olvasót, hogy Friedrich Engels, a kommunizmus egyik megalapozója fejében fogant meg az a sötét eszme, amit Fekete-Győr számon kér a magyar embereken. Eszerint a családot történetiségében kell vizsgálni és be kell bizonyítani, hogy egy képlékeny, állandóan változó intézmény, egy társadalmi konstrukció, amin kényünk-kedvünk szerint változtathatunk. Kíváncsian várjuk,  magántulajdon és az állam intézménye ellen mikor hívja harcba elvtársait Fekete-Győr. Engels nem állt meg a családnál, feltételezzük, hogy ifjú tanítványa sem fog...

...népünk bölcs tanítója... nélküled nem tudnánk, hogy mi a család és a szerelem,
és hogy hogyan kell (szabad) gondolkodnunk ebben a korban.

Sok minden változik és az új korok új kihívások elé állítanak bennünket, de egyvalami változatlan: az emberi természet.  És éppen ezen az emberi természeten alapszik a házasság, mely létrejöttének alapvető feltétele egy férfi és egy nő, minden körülmények között.

Ezért azt ajánljuk ifjú utópista honfitársainknak, hogy sürgősen hagyják abba azt a morális felforgatást, amibe aktuálpolitikai számításból fogtak bele. Nem véletlenül mondták a rómaiak: „Naturam expellas furca, tamen usque recurret.” A természetet kiűzheted vasvillával, mégis mindig visszatér.
Renaud & Colonel
Ellenforradalmár-blog


Megjegyzések

  1. A szerelemnek nincs neme! :D Az agyam eldobom ezeken a libsiken.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kevés dolog van a világon, amit annyira meghatároz a nemiség, mint a szerelmet. Ennek tükrében Fegyőr vagy tudatos romboló tevékenységet fejt ki a magyar társadalomban, vagy (és ez a valószínűbb) egy idióta.

      Törlés
  2. Az komoly probléma a baloldallal, jelesül a balliberálisokkal, hogy bár toleranciát hirdetnek, közben épp ők vonják meg a szót másoktól, ők mondják azt, hogy nincs keresnivalónk az ő kis 21. századukban. De ebből elegünk van és megfordítjuk ezt a felállást, ami már több száz éve meghatározó.

    VálaszTörlés
  3. Fegyőr egy dologra jó lesz, hogy megossza a baloldalt.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése