Amiért a liberális világ valójában sír

http://ellenforradalmar.blogspot.hu/2016/11/amiert-liberalis-vilag-valojaban-sir.html

Donald Trump győzelmével elszabadultak az indulatok Amerikában. A liberálisok tömegesen zokogtak a győzelemre előkészített díszletek között. Nem csak egy választást veszítettek el, a korszellem fordulatára eszméltek rá. 


Tömeghisztéria és a gyűlölethullám söpört végig a demokrata táboron. Azokat a választókat, akik Trumpra voksoltak, állatoknak, idiótáknak, szánalmas, frusztrált gyűlölködőknek bélyegzik. Amerikai zászlót égetnek, átkozzák amerikát és a demokráciát, amitől éppen most kaptak egy csattanós pofont... Nem fura? A demokratáknak nem ízlik a torta amit sütöttek.

  
A baloldaliak számára csak addig mérvadó a többségi elv, amíg ők vannak többségben. 

Beleborzonganak az úgynevezett "jobboldali populizmus" elsöprő sikerébe. Sokan azt mondják nincs mit szépíteni a dolgon, a fasizmus tért vissza a történelem porondjára. "Jobboldali forradalmat" és "ellenforradalmat" is emlegetnek

A nemzetközi baloldal rohamtempóban konstruálja újra az ellenségképét: nem csoda, hogy ebbe belefoglalják a feminizmusra nemet mondó nőt, és a számukra oly' gyűlöletes keresztény fehér férfiakat, de mit keresnek a listájukon az olyan kifejezések, mint a "többségi kultúra", vagy a munkásság? A szociális érzékenységük persze régóta csak a bevándorlókra vonatkozik, de most elkezdik gyűlölni azt a rengeteg embert, aki elfordult tőlük? Igen, és ez teszi fel a vereségükre a koronát. Pontosan ezért számíthatnak a populista jobboldal előretörésére Európában is. 

Az alábbi rövid videón a liberális hölgy már megértette, ez nem csupán politikai, hanem kulturális vereség számukra:


Nem az emberek váltottak világnézetet, csak most sokaknak lett elegük. És pontosan azzal telt be a pohár, amit a baloldal siránkozásából kihallani. A családokat ellenségnek tekintették, gyalázták a csak képzeletükben létező patriarchális elnyomást és a fehér férfiakat. Gyűlölettel sziszegték, hogy aki nem ért velük egyet, az homofób, xenofób, iszlamofób, bifób, transzfób, rasszista, szexista, gender-esszencialista, cisz-szexista, antiszemita, 
misógynista... Soroljam? 

Az emberek nem kérnek a megbélyegzésből, ők nem egy ideológiai fellegvárban élik az életüket, hanem a valóságban. Ezzel a valósággal találkoztak azok a szélsőséges liberálisok, akiknek olyan emelkedett kifejezéseket köszönhetünk, mint a "cisznormativitás" és a "ribanc-szégyenítés". És ne röhögjön az ember, amikor ezek a lángelmék egymás vállára borulva siratják a szivárványos multikulti-mennyországukat?

A teljesen légből kapott, semmilyen valós társadalmi jelenségre nem vonatkoztatható kifejezéshalmaz csúcsán pedig ott éktelenkedik a FASIZMUS.

Senki sem tudja már komolyan venni az állandó nácizást. Mindenki tudja, hogy a Trump szavazók nem fasiszták, sokszor mégcsak nem is igazán jobboldaliak, csak olyan emberek, akik nem kérnek a címkézésből és a liberalizmus testéből áradó hullabűzből.
 


Úgy tűnik ugyanakkor, hogy a baloldal nemzetközi szinten elárulta a többségi társadalmat, ezzel aláásva a saját alapelveit is. Mindenhol arra építik a stratégiájukat, hogy minden kisebbséget megpróbálnak csokorba szedni, a demográfiai viszonyok megváltoztatásával akarják megerősíteni hanyatló uralmukat. 

Azt várják, hogy mi normális emberek, akiket ők évtizedek óta neveznek állatoknak és fasisztáznak, most lágyan cirógassuk meg a fejüket és kívánjunk sok szerencsét az ellenzéki politikájukhoz? Sajnálkozzunk, hogy a Hillary-t támogató George Soros és az ISIS-t is pénzelő szaúdiak rossz befektetést tettek?








A baloldal szerint eljött a Trumpokalipszis. 
De mit is jelent ez?

Donald Trump személyében tényleg nem egy finom úriember ült az elnöki székbe, hanem egy gátlástalan milliárdos, egy populista politikai celeb. A politikai kultúra mélyrepülésének nyilvánvaló tünete, aki szerencsére valami egészen mást akar megvalósítani, mint amit Barack Obama művelt az Egyesült Államokkal és a világgal. 

Trump nem akar világcsendőrt játszani. Azt akarja csinálni, amihez ért, gazdasági gyarapodást akar, egy olyan Amerikát, amelyik a maga útját járja és sikeres. Nem akarja a hidegháborús légkört feléleszteni Oroszországgal szemben. Belátja, hogy a demokrácia-export értelmetlen és káros, és hogy a migrációs válság destabilizálja az USÁ-t és szövetségeseit.
 

Nem egy irracionális, tébolyult botrányhős, hanem egy ravasz populista költözik a Fehér Házba, aki szakítani fog az előző kormány kulturális pusztításával, amit Hillary vitt volna tovább. 

Obama elnökségének legkifejezőbb gesztusa volt, amikor 2015 augusztusában felavatta a világ első gender-semleges WC-jét a Fehér Házban. Az a párszáz szociopata, akik ezért a "vívmányért" ölni tudtak volna, és a hozzájuk csapódó bértüntetők akkor fellélegeztek, most pedig ugyancsak ők égetnek amerikai zászló és ordibálnak az utcákon órabérben Soros pénzén. 

Azért sírnak a liberálisok, mert az a balsejtelmük, hogy dominóhatást generál Trump győzelme és világszerte veszítenek abból a kulturális hegemóniából, amit 1968 óta rohamtempóban építettek ki. Félnek, hogy a politikai korrektséggel többet nem terrorizálhatják az embereket. 
           
Félnek, és félelmükben további hibákat fognak elkövetni.
  
“Az a nagy baja ennek az országnak, hogy politikailag korrekt akar maradni. Engem már nagyon sokan támadtak, és az igazat megvallva nincs időm arra, hogy politikailag korrekt legyek. De Amerikának sincs erre ideje!”
(Donald Trump)


Megjegyzések

  1. Elég korrekt cikk (nem politikailag természetesen), köszönöm.
    A Batiszkáf blogon olvastam és ide kívánkozik:
    "Trumpnak nem a személyisége nyűgöz le, hanem az a jelenség, melynek szimbolikus alakjává lett."

    http://batiszkaf.blog.hu/2015/12/23/oda_690

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük!
      Igen. Nyilván itt nem a politikusok médiacelebbé válásáról van szó csupán, hanem egy másik síkon a jobbra tolódásról is és a politikai korrektség végéről.

      Azokról a politikai trendekről, amiket Trump testesít meg itt írtunk: http://ellenforradalmar.blogspot.hu/2015/12/valtozo-trendek-politikaban.html

      A Batiszkáf-blogot mi is olvassuk és ajánljuk mindenkinek!

      Törlés
    2. Mennyire súlyos blog ez a Batiszkáf.
      De az irány jó.

      Törlés
  2. Ezek a demokraták nem tudnak veszíteni.
    Ideje hogy alaposan hozzászokjanak.

    VálaszTörlés
  3. Mindenhol erőltetik azt a véleményt, hogy két rossz jelölt közül választhattak csak, de ez egyáltalán nem volt így. Ég és föld...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy amerikai pap véleménye erről:
      http://ellenforradalmar.blogspot.hu/2016/11/ket-gonosz-kozt-dont-amerika.html

      Törlés
  4. A baloldaliak, a liberálisok, a demokraták szimplán unalmasak!
    Ez lett a vesztük. :D

    VálaszTörlés
  5. Remélhetőleg a liberalizmus vissza lesz szorítva.

    VálaszTörlés
  6. A liberálisok túlléptek egy határt. 98-ban, 2010-ben, sokan imádkoztak Orbánért, hogy jól tudjon dönteni a hatalmával.

    Trumpért sem ártana. Inkább ráfér, mint Orbánra anno:

    Orbán saját kezűleg is harcolt a vörösökkel, Trump nem.

    Orbán falusi kisember volt, nem volt tagja az elitnek. Trump beleszületett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Keményen dolgozó kisember. :)

      Imádkozni persze érdemes minden vezetőért, szó se róla. Érdemes az ellenségért is imádkozni egyébként.

      Aki felemelkedik az is lehet gátlástalan, ha a nyakába szakad a hatalom és aki hozzá van szokva az is. Ezért hiányzik égetően egy VALÓDI elit, ami a kiválósága és áldozatvállalása révén választódik ki (arisztokrácia).

      Törlés

Megjegyzés küldése