Köln tegnap és ma

http://ellenforradalmar.blogspot.hu/2016/01/koln-tegnap-es-ma.html#more

Németország keserű napokat kezd élni és lassan átértékelheti kormányának migrációval kapcsolatos álláspontját. A bevándorlók 2016-ot nők tömeges molesztálásával kezdték Kölnben, ahol most válságtanács ült össze az egyre elviselhetetlenebb helyzet miatt.

Ezer hordába verődött bevándorló férfi molesztált és fosztogatott  nőket szilveszter éjszakáján a több mint hétszáz éves kölni dóm megszentelt falai előtt. A részegen tobzódó gátlástalan arab bevándorlók nemi erőszakot is elkövettek, eddig közel száz bejelentés érkezett a sértett német lányok és nők részéről. A legfrissebb információk szerint egyes gyanúsítottaknál találtak olyan cédulákat, amelyek alapján kölni nők tömeges zaklatása előre kitervelt, szervezett akciónak tűnik...


Lehet, hogy óriásplakátokat kellett volna kitenni a németföldre zúduló arab és észak afrikai tömegek útjába: "Ha Németországba jössz nem veheted el a német lányok szüzességét!"? Abszurd. Lehet, hogy falat kellett volna építeni? A német kormány kiszolgáltatja a barbároknak saját védtelen polgárait. Álljunk meg egy pillanatra:

  Miért védtelenek?

“Nem tűrjük el, hogy észak-afrikai férfiak csoportokba szerveződve arcátlan szexuális támadásokkal alázzanak meg védtelen nőket” – hangoztatta Ralf Jäger Észak Rajna-Vesztfália belügyminisztere. A német politikai élet liberális hangadói ellenben azt visszhangozzák, hogy nem szabad hagyni, hogy a közvélemény a bevándorlók ellen forduljon, szerintük méltányolni kellene a bevándorlók beilleszkedési törekvéseit, hiszen nekik nehézséget okoz beilleszkedni a nyitott, [gyilkos és dekadens] liberális társadalomba. Reméljük ezt egy megerőszakolt áldozat szemébe nézve is el mernék mondani Németország sírásói. 



Az arabokat tárt karokkal fogadó politikusok és aktivisták félre néznek akkor is amikor Hamburgból és Stuttgartból hasonló nyugtalanító hírek érkeznek. A "világ kapuja" néven emlegetett Hamburgban szintén nőkre vadásztak a bevándorlók, fiatal német lányokat fogdosva és meglopva.

Kinek kell alkalmazkodnia?

Köln polgármesternője a közelgő karnevál miatt viselkedési szabályokat fogalmazott meg a német lányok és nők számára. arra Alkalmazkodjanak az új helyzethez: tartsanak kartávolságot az idegenektől, járjanak csoportosan... 

Ki tartson egy karnyi távolságot?! Ne a bevándorlók, hanem a német nők?! Ez az ország megérett a bukásra...

A karnevált a polgármesternő szerint „jobban el kell magyarázni a más kultúrkörből érkező embereknek” – hogy azok ne értelmezzék a testi közelséget rögtön szexuális célzatú közeledésnek. Mindannyian tudjuk: Ennek a farsangnak meg lesz a böjtje!


Néhány kérdés óhatatlanul eszünkbe jut:
  • Miért nem védik meg a német nőket a németek (rendőrök, katonák, civil férfiak)? Miért fontosabb ennél az idegenek befogadása?

  • Miért a németeknek kell alkalmazkodniuk a betolakodókhoz? Miért félnek a saját hazájukban elvárni másoktól, hogy tartsák be annak törvényeit és fogadják el kultúrájukat.

  • A németeknek miért csak a nemi erőszak és ezer őrjöngő bevándorló juttatja eszébe az erkölcsöt?

  • Akik "Refugees welcome" táblával euforikus örömmel üdvözölték a beözönlő idegeneket, most is ilyen lelkesek még? 

Ez történik amikor az Európai keresztény kultúrkörön élősködő, dekadens liberális politikusok és a kontinensre behatolók "kultúrája" találkozik. Van megoldás Európa számára: Ellenforradalom, belső spirituális és kulturális megújulás, saját keresztény értékeink felismerése. A politika szintjén föl kell ismernünk: ha nem számolunk le az összeurópai baloldallal akkor folytatódni fog a gyalázat! 

A politikai trendek szerencsére lassan-lassan a mi javunkra fordulnak, ennek se legyünk passzív szemlélői: jobboldaliként törekedjünk a magukat jobboldalinak tartó politikai közösségek helyes irányba való orientálására. Ez nem Németország válsága: ez a modern világ válsága. Kulturális megújulásra van szükség!

Megjegyzések