Az antifasizmus anakronizmusa és a jobboldal

http://ellenforradalmar.blogspot.hu/2016/01/az-antifasizmus-anakronizmusa-es.html#more A baloldaliak és az ellen-baloldaliak (akik közülük jobboldalinak hiszik magukat) gyakran fasisztázzák egymást és minket is. Ez semmi mást nem jelent, mint hogy műveletlenek, fogalmuk sincs arról, hogy mi a fasizmus és azt sem képesek megérteni, mi jobboldaliak hogyan látjuk a világot és a politikát. Nem fasiszták vagyunk... Rosszabb!


A baloldali söpredék tagjai azzal árulja el leginkább saját tudatlanságát, hogy ellenségeit (minket) lépten-nyomon fasisztának bélyegez. Ha megkérdezzük tőle, hogy mi a fasizmus, akkor persze hebeg-habog vagy Hitlerről kezd kiselőadást tartani nekünk. 
 
Ilyenkor persze mindig el kell szomorítanunk azzal a ténnyel (a baloldaliakat a tények mindig elszomorítják, hiszen ők az utópiák világában mozognak otthonosan), hogy a fasizmus egy sajátságosan olasz politikai mozgalom ideológiája volt, és amikor a fasiszták már rég kormányozták az Olasz Királyságot Benito Mussolini vezetésével, akkor Hitler még börtönben ült Németországban. 

Ha ezek az önjelölt eszmetörténész baloldaliak a kezükbe vennének egyszer végre egy történelemkönyvet, akkor hamar rájönnének, hogy a fasizmus és a hitleri nemzetiszocializmus mennyire eltérnek egymástól. A fejükhöz kapnának és árnyaltabban kezdenék szemlélni a világot. Ez azonban sajnos ritkán következik be mert a történelemkönyvvel inkább az éjjeli szekrényüket támasztják ki, hogy ne dülöngéljen rajta Lenin elvtárs kopott kis bronzszobra.

Addig amíg elő nem rántják onnan, higgyék el nekünk. Nem vagyunk fasiszták. Üzenjük: Ha mi fasiszták lennénk kedves demokraták, akkor jól járnátok velünk. Mi azonban nem masírozunk minden nap Róma napsütötte utcáin Mussolinit éltetve. Nem énekeljük torkunk szakadtából a Giovinezzát, nem köszönünk karlendítéssel, sőt nem áhítjuk a Földközi Tenger feletti uralmat sem, hogy csak a könnyebben emészthető külsőségeknél maradjunk. Az igazi jobboldali ember konzervatív, értékelvű, hűséges a tradícióhoz, ellenforradalmár, nem fogadja el a kultúránk lealjasulását, nem fogadja el a nép uralmát!

Miközben mi dolgozunk, olvasunk, kirándulunk, sportolunk, barátainkkal beszélgetünk vagy éppen az ellenforradalmár-blogot olvassuk a szerencsétlen baloldali kint áll a téren és zsibbadt kezével egy "Náci takarodj!" feliratú lapot lobogtat. Azt hiszi ettől szebb lesz ez a világ? Nincs jobb dolga? Mindenesetre minket, normális embereket tart fasisztának, nácinak (számára ez a kettő is ugyanaz).

A baloldal, csak szeretné, hogy fasiszták (jobban mondva nemzetiszocialisták, vagy inkább soviniszták) legyünk. A jól megszokott ellenségképüket sírják vissza. Nem tudnak mit kezdeni velünk, akik nem mennek bele a kisded játékaikba. Mi jobboldaliak immunisak vagyunk a maradi, ásatag XX. századi eszmevilágukra. Számunkra van élet a fasiszta-antifasiszta ellentéten túl is. A már háromszáz éve élő és aktuális ellenforradalmi gondolatot képviseljük ami a francia forradalommal szemben fogalmazódott meg. A kultúránk kontinuitását, a tekintélytiszteletet, rendet és valódi szellemi pezsgést akarunk a lapos és unalmas baloldali dekadencia-kultusz helyett amibe már a liberálisok is kezdenek belefásulni. 

Fasiszták lennénk? Baloldaliak, legyetek őszinték: ti csak szeretnétek, hogy azok legyünk! A vitaképtelenségetek és az életidegen utópiátok iránti undor hajtja azt amit ti fintorogva jobbra tolódásként emlegettek. 

Üdv az új világban! Itt nem elég Marxot idézni.

Megjegyzések

  1. "Üdv az új világban! Itt nem elég Marxot idézni."

    Marxot idézni?! Ezek?! Olvasni sem nagyon tudnak, nemhogy fejben tartani és idézni bizonyos gondolatokat.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése