Ma konzervatívnak lenni a legnagyobb lázadás



"Ma konzervatívnak lenni a legnagyobb lázadás a mindent eluraló globális trenddel szemben." - nyilatkozta Kovács Ákos, aki szerint az értékelvűség és a  normalitás melletti kiállásnál radikálisabb lázadás nem képzelhető el a mai (erősen hanyatlóban lévő) liberális véleménydiktatúrában. Ékes példa erre az is, hogy egyes feministák körében milyen felháborodást váltott ki az előadóművész legutóbbi nyilatkozata, amelyben nem átallotta a férfiakat férfiaknak és a nőket nőknek minősíteni! 
   

 Következzék az "ominózus" részlet:



"Hiszek valamiben, ami... Ezt úgy hívják, hogy normalitás egyébként. És azt is megtanultam, hogy ami a normalitáson kívül van, az nem normalitás, az nem normális. Mi több, abnormális. Van itt egy kétezer éves kultúra, amiben élünk, akkor is ha már csak a romjain élünk, de az még mindig itt van."


"Van abszolút jó. Erről tudósít minket egy egész hitvilág."

"A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak, én így érzem." - Ennél a mondatnál a feministák kikapcsolták a televíziót és sietve elkezdtek tiltakozni. Pedig ez a kijelentés éppen a nők valódi értéke iránti igényt emeli ki. A fenti videórészletben ez teljesen egyértelművé válik.



A nők férfiakkal való "versenyeztetése" és szembeállítása a nőknek ugyanúgy kárára van, mint a férfiaknak. A női princípium megvalósítása a nő célja ezért a férfiak megelőzése a férfiasságban semmiképpen sem lehet a kiteljesedésük útja. Nem lehet. 

A feministák nem is egyenlőségre törekednek hanem az említett normalitás relativizálására, agresszív véleményterrorra, amely a nőkre éppúgy nincs tekintettel mint a férfiakra. A férfik és a nők harmonikus kapcsolatban akarnak élni férfiként és nőként. Saját nemük princípiumának megfelelően kiteljesedve. Ha a feministák erre nem hajlandóak, akkor senki sem fogja arra kényszeríteni őket, hogy normális nők legyenek. De előre szólunk, hogy hosszú távon nagyon boldogtalanok lesznek. 

A társadalom szétverésének legrövidebb útja, ha a családot verjük szét. Ha a férfi nem férfi, ha a nő nem nő, ha semmi sem felel meg a saját rendeltetésének és ideális céljának. 



Mi ellenforradalmárok nem kevesebbre, hanem sokkalta többre becsüljük a nőket, mint a nőellenes feministák. Ezért örömmel üdvözlünk minden olyan közéleti megnyilvánulást, ami a konzervatív, normalitáspárti lázadást erősíti.

Emlékezzünk Raymond Leo Burke bíboros szavaira:

"A világon nincs hatalmasabb erő a gonosszal szemben, 
mint egy férfi és egy nő házastársi szeretete."


Megjegyzések

  1. Maximálisan egyetértek Ákossal.

    VálaszTörlés
  2. Végre átgondolt kövezkeztetések ezen érzékeny témában !

    VálaszTörlés
  3. Nem divatosak a valódi értékek manapság és a szerepek összekuszálódtak...
    "Pedig a hagyomány nem más, mint több évezrednyi,
    sűrített tudás arról, mi az emberi, mi az üdvözítő."
    Hajrá Kovács Ákos, csak így tovább !

    VálaszTörlés
  4. (Mt 5,10) Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése